НОВИНИ

Виробник сигарет чекають на скасування скандальної правки

27.10.2019 10:02
priluki_british-810x506

Представники тютюнової компанії British American Tobacco Україна  зустрілися з прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком та міністрами, виробник сигарет чекає на скасування скандальної правки. Про це йдеться у пресрелізі компанії.

“Вчора (23 жовтня – ред.) відбулася зустріч з прем’єр-міністром і міністрами. Хочу подякувати уряду за конструктивний і плідний діалог, розуміння ситуації на ринку і бажання вирішити проблему, яка може завдати шкоди найбільших платниках податків і економіці країни в цілому.

За підтримки Кабінету міністрів і відразу після скасування поправки в закон №1049 щодо регулювання цін ми зможемо оперативно відновити виробництво в Прилуках, повернути сотні працівників і підрядників до роботи, забезпечити податкові відрахування в бюджет”, – заявив гендиректор компанії Саймон Уелфорд.

За його словами, плани Кабміну щодо детінізації економіки, у тому числі шляхом запровадження кримінальної відповідальності за контрабанду підакцизних товарів, заслуговують на підтримку і будуть мати позитивний ефект на економіку України.

За інформацією ЕП, Гончарук виступив проти поправки. Наразі уряд взяв курс на те, щоб відмотати ситуацію назад.

У профільному комітеті Верховної Ради кажуть, що депутати схиляються до того, щоб не вплутувати в цю історію президента і відправити законопроект на третє читання. Рішення може бути прийняте наступного тижня.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: