НОВИНИ

Виробник створив шоколадний майонез

24.12.2021 18:00
original

Heinz, найвідоміший у світі виробник кетчупів та майонезів, об’єднався з американською компанією виробником солодощів Terry, аби створити неймовірне святкове місиво — шоколадно апельсиновий різдвяний майонез. Про це повідомляє newfood.media, пише agronews.ua.

“Це – перший в світі святковий міш-ап, про який ви навіть не знали, що він вам потрібен”, – кажуть розробники.

Змішавши майонез, шоколад та апельсин, крем-пасту та додавши ще трішки апельсинової олії, вони створили «смачний мікс, який ідеально підходить для святкових десертів або в якості намазки на булочки бріоші, млинці, панкейки чи круасани».

Майонез не продається у вільному доступі. 200 його банок можна виграти лише в конкурсі, який запустили цього місяця.

«Ми завжди впроваджуємо інновації та любимо створювати веселі продукти обмеженими серіями, які точно сподобаються нашим шанувальникам. Тому цього року ми вирішили створити найріздвяніший майонез, який лише змогли придумати», — каже Марія Янтчі, старший бренд-менеджер Heinz sauces.

Лора Джентіл, менеджер з маркетингу Terry’s Chocolate Orange додала, що з моменту запуску компанії у 1932 році вони ніколи не припиняли впроваджувати інновації, розвивати та запускати нові формати та смаки, щоб порадувати вірних шанувальників.

«Пишаємося тим, що це Різдво зустрінемо з таким незвичним майонезом, що працює як смачна намазка до святкових страв», — сказала вона.

Читайте також: Як орендувати вантажні вагони Укрзалізниці на електронних аукціонах.



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: