НОВИНИ

Виробник чаю запустив лінійку напоїв з конопель

15.04.2021 13:02
jpg_1000_6fbfaca3-61f9-4ef4-917b-eae437442c36

Британський бренд натурального органічного чаю Clipper Teas запустив свою першу лінійку напоїв з конопель — зручний та доступний заспокійливий настій з функціональними складниками. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.

Асортимент представлений двома різновидами чаю: конопляний та імбирно-конопляний. «Clipper Organic Karma Mama Hemp» містить у своєму складі насіння конопель, ромашку, лаванду, лимонну м’яту та священний базилік. «Clipper Organic Groovy Ginger Hemp» крім насіння коноплі та екстракту імбиру, доповнений букетом трави лимонника і ромашки. Обидва варіанти мають насичений смак та допомагають розслабитись.

Також у Clipper Teas відмітили, що інтерес до їхніх інноваційних чаїв зростає, оскільки для багатьох споживачів вони є легким способом поліпшити своє здоров’я і мати хороше самопочуття.

Браян Мартінс, директор з маркетингу компанії сказав: «Функціональні інгредієнти, такі як конопля, стали популярними серед покупців, що прагнуть розслабитись та скористатись природними перевагами для здоров’я. У період сильного стресу та тривоги для багатьох Clipper хотів створити заспокійливий напій, котрим будуть насолоджуватися споживачі».

Продукт уже доступний у магазинах здорового харчування на сайтах Amazon.com та Clipper-teas.com.

Нагадаємо, що іспанські вигадники випустили чай для кінця світу.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: