НОВИНИ

Виробництво сиру зросло до десятирічного максимуму

10.08.2021 11:03
rabstol_net_cheese_40


Виробництво свіжого неферментованого сиру, включно з кисломолочним, зросло з 76,5 тис. тонн у 2011 році до 81,4 тис. тонн у 2020 році –на 6,4%. Про це свідчать дані Державної служби статистики, пише agronews.ua.

Протягом цього десятиріччя пік виробництва свіжого неферментованого сиру припав на 2013 рік – 83,7 тис. тонн.

Держстат зауважує, що дані за 2020 рік наведені без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя і частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.

Як повідомлялося, під ТМ «Ферма» запустили виробництво кисломолочного сиру.

Нагадаємо, що оприлюднено ціни на новий врожай картоплі в Україні.



Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: