НОВИНИ

Виплата збільшеної соцдопомоги буде відтермінована в окремих регіонах

08.03.2022 09:01
dengi-pomoshh-flp-820x461

Через проведення активних бойових дій в окремих регіонах виплата допомоги у березні може проводитися у попередньо визначених розмірах. Донарахування будуть здійснені у наступних періодах. Про це повідомляє пресслужба Міністерства соціальної політики України, пише agronews.ua.

Як зазначається, з березня поточного року збільшені розміри виплат для окремих категорій населення. Зокрема, особам з інвалідністю з дитинства, дітям з інвалідністю, особам, які не мають права на пенсію. Також збільшено розмір щомісячної допомоги на дітей до 6-річного віку, які виховуються у багатодітних сім’ях.

Мінсоцполітики повідомляє, що у більшості регіонів органи соціального захисту населення здійснили нарахування і виплату за березень 2022 року відповідних допомог у збільшеному розмірі.

При цьому через проведення активних бойових дій в окремих містах і районах органи соціального захисту фізично не мали змоги працювати та провести перерахунки. В цих містах та районах виплата допомог у березні може проводитися у попередньо визначених розмірах.

У наступних періодах всім, хто не отримав підвищення з 1 березня, органи соціального захисту населення здійснять відповідні донарахування.

Як повідомлялося, Міністерство соціальної політики забезпечить соціальні виплати за березень поточного року більше ніж трьом мільйонам одержувачів.

Читайте також: Стало відомо, чи очікують на українців штрафи за несплату комуналки.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: