АГРОФОТО

Виграшна комбінація – Технології Raven на обприскувачі CASE

02.12.2019 15:17
VSN

Компанія Titan Machinery Ukraine – являється офіційним дистриб’ютором обладнання Raven та лідером з продажу самохідних обприскувачів Case в Україні.

До недавніх пір обприскувачі Case були доступні виключно з заводською навігацією, але з 2019 року стала доступна до замовлення комплектація обприскувача з обладнанням Raven, яке давно зарекомендувало себе в США та Канаді.

Надання переваги обладнанню Raven на обприскувачах свідчить про його якість, надійність в роботі, інформаційність, використання лише передових технологій та інноваційних рішень.

Titan Machinery Ukraine пропонує пакет обладнання Raven для забезпечення найкращих результатів при роботі з обприскувачами Case та іншими.

Під час роботи обприскувача безліч факторів можуть негативно впливати на швидкість, структуру розпилення, продуктивність роботи і дозування продуктів, що застосовуються до культур. Деякі з них очевидні – такі, як вітер, дощ і людська помилка, але є багато не настільки очевидних елементів, які можуть перешкоджати правильному розпиленню, такі як управління висотою штанги та автоматичне водіння.

Якщо будь-який фактор при роботі з обприскувачем не працює належним чином або відсутній, загальна продуктивність та ефективність роботи знижується.

Обладнання Raven забезпечує підтримання постійної висоти штанги, контроль розміру краплі незалежно від швидкості руху для забезпечення точності внесення та отримання максимальних результатів.

Пакет обладнання Raven для обприскувачів включає в себе запатентовану систему управління розпиленням (розмір крапель) – Hawkeye, яка забезпечує однорідний розмір крапель незалежно від зміни швидкості руху завдяки встановленню ШІМ клапана на кожну форсунку обприскувача. Основна задача обладнання управляти всіма факторами, які можуть перешкодити правильному та ефективному розпиленню.

Обладнання Raven універсальне, підтримує міжнародний протокол ISOBUS, який встановлює стандарт для сільського господарства та електроніки. Це означає, що обладнання має можливість працювати на будь-якій платформі ISO, тому вони можуть працювати практично з будь-якою машиною сьогодні. Тим не менш, кращі результати отримують ті клієнти, які використовують обладнання all-Raven, що призначене для спільної роботи.

Повертаючись до важливості точного розпилювання в постійно мінливому середовищі, ефективність внесення зводиться до шести факторів, що впливають на розпилення.

Правильна пропорція. Точне визначення швидкості, стабілізація штанги та точна норма внесення – ці фактори критичні для того, щоб досягти правильної пропорції. Точність – це дуже важливий фактор при внесенні гербіцидів, адже неточне обприскування може завдати шкоди посівам.

Послідовна схема розпилення. Послідовна схема розпилення включає регулювання розмірів факелу розпилювача для того, щоб пристосуватися до різних гербіцидів і пропорцій розпилення. В іншому випадку розмір крапель може бути занадто дрібним або занадто великим. Саме для цього була розроблена система управління розпиленням Hawkeye, яка підтримує постійний тиск на кожному розпилювачі. Змінні польові умови, що викликають зміни швидкості, не впливають на тиск, тому Ви можете підтримувати постійну структуру і розмір крапель.

В базовій комплектації Hawkeye доступна функція компенсації повороту, що дозволяє запобігти нерівномірному розподілу при повороті обприскувача.

Ще однією перевагою є можливість відключення кожної форсунки при повторному внесенні або за межею поля. Ви можете не тільки заощадити на використанні хімічних речовин, але і зменшити перекриття та непотрібне надмірне застосування, котре може призвести до зниження врожаю. Контроль перекриття дозволяє забезпечити економію до 20% на ЗЗР.

На малюнку показано, як технологія автоматично визначає, чи на ділянці поля раніше проводилося розпилення (темно-зелений колір ліворуч), і відключає форсунки, що повторно потрапили на цю ділянку поля.

Управління висотою штанги. Ширина штанги – 30 метрів і більше, тому підтримка постійної висоти розпилення може бути проблемою. Більшість фермерів припускають, що контроль висоти штанги призначений для запобігання удару або пошкодження штанги через нерівності покриття поля, але насправді він необхідний для точної та ефективної роботи обприскувача. Ви можете контролювати тиск і швидкість за допомогою системи Hawkeye, але якщо ваша висота штанги занадто низька або висока, це нівелює всі переваги системи. Система Raven AutoBoom XRT включає в себе запатентовану технологію радіолокаційного зондування, яка замінить існуючі ультразвукові системи. Результатом роботи є більш точне та швидке зчитування в польових умовах, виявлення землі та рослинного покриву одночасно, для запобігання дорогих (коштовних) ремонтів штанги обприскувача, а також більш швидкий та плавніший рух штанги.

Крім того, технологія враховує нахил самої машини та положення штанг, розуміє динаміку руху обладнання перш ніж відбудеться зміна висоти до рослини у зв’язку з нерівністю ділянки поля.

GPS та Автоматичне керування. Звичайно, автоматичне керування зменшує втому оператора і забезпечує паралельність ліній на полі та зменшення повторного обробітку та пропусків. Але з використанням найновіших і передових технологій, шо присутні в навігаційному контролері Raven RS1, автоматично відбувається самодіагностика обладнання, що дозволяє проаналізувати якість роботи та повідомити про несправність завчасно.

Новинкою обладнання Raven є VSN™ стерео камера для автоматичного водіння обприскувача по рядку. Камера дозволяє мінімізувати витоптування рослин, зменшити навантаження на оператора, збільшити швидкість та якість обробітку.

Перевага новинки в можливості працювати на схилах, водити по прямолінійних та контурних рядках, швидкість роботи до 35 км/год, безконтактні датчики відстані до рослин, можливість роботи при поганому освітленні та забур’яненості.

Правильне застосування розчину. Очищення та промивання бочки обприскувача займає багато часу? При наявності системи Sidekick Ви маєте можливість швидко перемикатися між концентратами гербіцидів в полі.

Система безпосереднього вприскування Sidekick дозує та подає чистий хімікат в основну лінію, де відбувається змішування розчину та подача його до форсунок обприскувача. При використанні даної системи в бочці обприскувача завжди чиста вода, що дозволяє змінювати види хімікатів та концентрацію під час самого обприскування з монітора. Після закінчення роботи Вам достатньо злити концентрат і використати його за призначенням пізніше. Бажаєте змінити розчин чи концентрацію – просто змініть налаштування на моніторі за лічені секунди, а не зливайте вміст баку з подальшим його промиванням. Система Sidekick працює з точністю до 7 г/га.

Документація. Польовий комп’ютер Raven Viper 4+ об’єднує технології. Крім того, він забезпечує додаткові дані, такі як норма внесення, моніторинг кожного розпилювача, автоматичне водіння машини, моніторинг висоти штанги, відображення погодних умов.

Коли ці дані зібрані в полі, результат роботи може бути автоматично відправлений в головний офіс через Raven Slingshot в систему обліку, таку як AgSync. Через AgSync дані можуть бути інтегровані з логістикою для управління парком й інтегровані з бухгалтерським програмним забезпеченням для автоматичного списання запасів зі складу господарства.

Обладнання Raven забезпечує весь процес автоматизації від автоматичного водіння до управління розпилювачів обприскувача. Всі компоненти обладнання Raven працюють з іншими сертифікованими ISO дисплеями і контролерами.

Кінцева мета Titan Machinery Ukraine полягає в тому, щоб забезпечити всі с/г господарства України якісним, сучасним та надійним обладнанням Raven.

Для забезпечення максимально-ефективного внесення розчинів та досягнення максимальних результатів звертайтесь до компанії Titan Machinery Ukraine – офіційного дистриб’ютора обладнання Raven в Україні та отримайте безкоштовну консультацію наших фахівці, які з радістю Вам допоможуть зробити обприскувач «сучасним» та продуктивним.


Перегляди: 10
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: