НОВИНИ

Вихідними у Києві відбудеться фестиваль їжі та вина

31.05.2021 18:34
krasnyj-bokal-vina-i-kollekciya-otlichnyh-vin-na-fone

Київський фестиваль їжі і вина «Kyiv Food and Wine Festival» — це перший вино-гастрономічний фестиваль Києва, цілями якого є популяризація українського вина, підвищення винної культури українців і розвиток виноробної галузі в Україні. 15-й фестиваль пройде 5-6 червня у Києві, пише agronews.ua.

Основний акцент фестивалю зроблений на українському вині. Тут представлені великі винні компанії, компанії нового українського виноробства і авторські виноробні з усієї України. Також на фестивалі представлені популярні і рідкісні вина Нового і Старого світу.

Говорячи про культуру, кожен гість отримує на вході келих в подарунок.

Лекторій фестивалю завжди насичений виступами. Крім українських сомельє і виноробів до нас приїжджають ділитися досвідом і зарубіжні винороби. Практично на кожній лекції гості мають можливість оцінити вина, про які їм розповідають експерти.
Напередодні фестивалю в місті проходить справжній тиждень вина. У ряді винних барів і ресторанах проходять лекції від українських виноробів, сомельє та інших винних експертів, присвячені вину і винній культурі.

Деталі за посиланням.

Читайте також: ТОП-5 смачних вин вартістю до 400 грн.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: