НОВИНИ

Волинська птахофабрика судиться з Держпродспоживслужбою

10.12.2019 11:18
995E6BCE2E5EBE8B1

У ПАТ “Володимир-Волинська птахофабрика” подали позов до суду “Про визнання протиправним та скасування припису №27 від 06.11.2019 року”. “Володимир-Волинська птахофабрика” подала позов до суду на Держпродспоживслужбу Волині. Про це йдеться в ухвалі Волинського окружного адміністративного суду, – інформує ” Княжий Град” “.

Зокрема, у ПАТ “Володимир-Волинська птахофабрика” подали позов до суду “Про визнання протиправним та скасування припису №27 від 06.11.2019 року”.

До слова, за фактом забруднення земель через “криваві відходи” Володимир-Волинська прокуратура розпочала кримінальне провадження. До першочергових слідчих дій були залучені фахівці Державної екологічної інспекції в області.

Раніше інформувалося про те, що внаслідок перевірки, проведеної за дорученням т. в. о. голови Волинської ОДА Олександр Киричука, контролери встановили, що птахофабрика порушує ЗУ “Про охорону атмосферного повітря”.

Волинський окружний адміністративний суд ухвалив прийняти позовну заяву та відкрити провадження в адміністративній справі за позовом ПАТ “Володимир-Волинська птахофабрика” до Головного управління Держпродспоживслужби Волині.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: