НОВИНИ

«Епікур» планує експорт курятини до країн ЄС та Азії

08.10.2019 11:15
36029579_270381603699250_1352639150318157824_o-2-1

ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» планує експорт курятини, коли збільшить обсяги виробництва. Про це AgroTimes розповів керуючий акціонер компанії Олексій Коваленко.

«Це будуть, можливо, країни Азії чи країни Європи, – зазначив він. – Однак ми хочемо експортувати не просто біржову продукцію (нонейм, заморожену, за низькою ціною, як це відбувається зараз). Ми хочемо продавати за кордоном «Епікур» – м’ясо птиці, вирощеної без антибіотиків».

Постачання на далекі ринки передбачає заморожування птиці. А заморожування – це погіршення якості, підкреслив Олексій Коваленко. «Тому ми намагатимемося, щоб більша частина нашої продукції постачалася охолодженою. На азійські ринки може йти частина замороженої продукції, однак наші найближчі цілі – охолоджена курятина з крилом доставки близько 800 км, – зазначив він. – Тобто це Україна та ЄС. До того ж ми маємо дуже зручне географічне розташування відносно Європи».

За словами Олексія Коваленка, компанія дуже сильно перебудувала внутрішні бізнес-процеси. «Нам важливо покласти продукцію на полиці вранці. Зараз машини з продукцією вантажаться опівночі, щоб зранку в магазині була курятина, що вироблена сьогодні-вчора. Тому ми поставлятимемо те, чим пишаємося, – охолоджену продукцію», – наголосив він.

Нагадуємо, на сайті президента зареєстровано петицію проти антибіотиків в твариництві


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: