НОВИНИ

Власники вагонів поскаржилися на повільну роботу Укрзалізниці

28.01.2019 14:27

Основний показник, який характеризує діяльність “Укрзалізниці”, – це повільна робота. Про це сказав глава власників вагонів Олександр Криворучко, передає УкрАгроКонсалт.

“Своїм основним завданням ми бачимо поліпшення взаємодії між власниками вагонів, вантажовідправником і, власне, “Укрзалізницею”, як державним монополістом. В даний час проблем накопичилося багато. Основна проблема, власне, про яку ви вже сказали – це нестача локомотивів в тязі”, – сказав він.

“Відповідно, основний показник, який, мабуть, характеризує діяльність” Укрзалізниці”, те, що в два рази збільшився період обороту вагонів. Тобто, якщо раніше, наприклад, з пункту А в пункт В вагон рухався 5 днів, зараз це 10 днів. Цим, власне, і обумовлена ​​істотна нестача вагонів на українському ринку”, – додав він.

На думку Криворучко, основна проблема нестачі вагонів на українському ринку полягає в нестачі локомотивів.

“На сьогодні з цих, наприклад, як в даному прикладі 10 днів, кілька днів склад може стояти в чистому полі без охорони, без нічого у зв’язку з тим, що немає локомотива, здатного його доставити в пункт призначення”, – сказав він.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: