НОВИНИ

 Власника одного з агрохолдингів оголошено в розшук

08.04.2019 13:27

Національна поліція оголосила в розшук власника Агроінвестгруп Миколу Кучеренка і його сина Віталія у зв’язку присвоєнням і розтратою чужого майна. Суд дозволив затримати їх з метою приводу. Позови проти холдингу подала низка агрокомпаній та банків. Про це повідомляє Економічна правда.

За даними МВС, Миколі й Віталію Кучеренкам загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 12 років із конфіскацією майна та забороною займатися певною діяльністю протягом трьох років.

Проти Агроінвестгруп позиваються міжнародні трейдери: Soufflet, Bunge, Quadra Commodities, компанії «Дельта Вілмар», «Греін Експорт», а також банки «Таскомбанк» і «Райфайзен Банк Аваль».

Як повідомлялося, в лютому в «Аграрному фонді» заявили про можливе розкрадання зерна, і охорона шести елеваторів, які належать до групи компаній ТОВ «Агроінвестгруп», не допустила співробітників «Аграрного фонду» на територію підприємств для планової перевірки.

«Аграрний фонд» подав заяву до поліції з проханням розпочати досудове розслідування. Національна поліція відкрила кримінальне провадження за фактом розкрадання майна посадовими особами «Агроінвестгруп».


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: