НОВИНИ

Вінниччина готова прихистити підприємства із зони бойових дій

14.03.2022 16:06
b7d262696da37e8fbc82fa506822a467

Вінниччина запрошує підприємства з територій, які знаходяться під обстрілами окупантів, тимчасово розгорнути свої потужності на базі місцевих підприємств. Про це у Фейсбуці повідомив голова Вінницької обласної ради В’ячеслав Соколовий, пише agronews.ua.

«На території Вінницької області є низка підприємств, які фактично не працюють, або працюють не на повну потужність. Усі вони мають офісні та виробничі приміщення, склади, ангари тощо. Саме такі підприємства можуть стати майданчиками для запуску бізнесів-переселенців. Переїзд підприємств буде здійснюватися в рамках Урядової програми евакуації із зони бойових дій», – написав Соколовий.

За його словами, наразі такий майданчик на Вінниччині потрібен для заводу «Грін Кул», що входить до холдингу UBC Group. Їхній центральний офіс у Харкові не може працювати, тому в планах холдингу перенесення виробництв на територію Вінницької області.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об’єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Читайте також: Російські окупанти захопили техпарк HarvEast.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: