НОВИНИ

Відомий український виробник постачатиме гриби до Німеччини

16.01.2023 17:10
ukrajinskiy-virobnik-postachatime-gribi-v-nimechchinu

Компанія Nature Green нарощує свою присутність на ринках ЄС та буде постачати гриби до Німеччини. Про це повідомив керівник відділу продажів компанії Nature Green Вінченцо Саленто, пише Ffreshplaza, пише agronews.ua.

«Незважаючи на події в Україні, які, безумовно, мали певні наслідки, наша компанія нарощує свою присутність на ринках ЄС. Nature Green забезпечує постійні постачання своїм клієнтам і доставляє органічні гриби шиітаке щотижня. Ми впевнені, що продовжимо доставку в найближчі місяці завдяки нашій близькості до угорських кордонів. Якщо дивитися на попит, то ситуація повернулася до доковідного рівня», — зазначає Вінченцо Саленто.

За його словами, Nature Green намагатиметься розширити свою частку ринку в Німеччині, й участь у виставці Fruit Logistica наступного місяця стане можливістю охопити нових потенційних клієнтів.

«Очікується, що 2023 рік стане кроком уперед у нашій стратегії розширення. Фактично компанія прагне знайти нові контакти в роздрібному бізнесі cash and carry, приділяючи особливу увагу німецьким роздрібним торговцям. З цією метою наступна Fruit Logistica стане проривом у нашому плані щодо подальшого розвитку бізнесу в Німеччині та встановлення зв’язку з німецькими гравцями, оскільки органічні продукти користуються великим попитом, а Німеччина є найбільшим ринком органічної продукції в ЄС», — говорить Вінченцо Саленто.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: