АГРОВІДЕО

Стало відомо, за яких умов Зеленський не підпише закон про ринок землі

08.02.2020 20:00
db3a3d6-zelensky-rynok-zemli

За словами представника президента, якщо закон не буде відповідати інтересам українського народу, Зеленський не підпише його. Земельна реформа в Україні проводиться для того, щоб навести лад і дати економічний поштовх державі. Про це в ефірі токшоу «Свобода слова Савіка Шустера» заявив уповноважений президента України з питань землі Роман Лещенко.

За його словами, реформа – це десятки нормативних актів, це передачі земель громадам і наведення порядку в кадастрах.

«Це приведення в порядок реєстрації, нотаріальної форми, це боротьба з рейдерами, це наведення порядку в частині аукціонів, це заборона будь-яких спекуляцій і маніпуляцій. Це довгий і складний шлях», – заявив Лещенко.

«На сьогодні мета у нас одна і проста: це якісні земельні відносини, легалізація всього того, що відбувається. Ми хочемо навести порядок у своєму домі», – додав він.

За словами представника президента, якщо закон не буде відповідати інтересам українського народу, Зеленський не підпише його.

Він також зазначив, що інші закони земельної реформи будуть прийматися в пакеті. І до того моменту, поки не буде підготовлена нормативна база, закони не будуть вступати в силу.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: