НОВИНИ

Відома компанія створила небачене досі молоко

15.10.2021 10:03
milk-cereals_23-2147987782

Нова французька компанія Update Foods створила «ідеальне веганське молоко», яке може конкурувати з коров’ячим. Про це повідомляє newfood.media, пише agronews.ua.

Очолюваний жінками стартап мав на меті запропонувати споживачам альтернативний молочний продукт, відійшовши від традиційних рослинних інгредієнтів, який би спростив перехід на рослинне харчування, забезпечуючи при цьому смак та поживність.

M!lk Update, нова альтернатива тваринного молока, виготовляється з бобів фаба, олії, отриманої з водоростей з використанням натуральних ароматизаторів, емульгаторів та текстуризаторів.

Водоростеве молоко не містить цукру та за смаком і запахом його важко відрізнити від коров’ячого. Втім, M!lk Update має численну кількість переваг.

M!lk Update є відмінним джерелом клітковини, має низький вміст насичених жирів та натрію, проте, багатий білком та молібденом, що є важливим мікроелементом, який допомагає розщеплювати токсини.

Молоко з олії водоростей містить на 24% більше магнію та на 3000% більше заліза, ніж коров’яче.

Завдяки складу нутрієнтів, водоростеве молоко допомагає уникнути проблем з травленням, не містить алергенів та має тривалий термін зберігання.

Update Foods заявляють, що їхнє «ідеальне веганське молоко», завдяки унікальній комбінації інгредієнтів, може конкурувати за смаком, консистенцією, зовнішнім виглядом, поживністю та вартістю з коров’ячим молоком.

Нагадаємо, що Озвучено оновлені закупівельні ціни на зерно.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: