НОВИНИ

Верховна Рада планує зміни до закону«Про пестициди та агрохімікати»

24.01.2020 15:03
pesticides

Комітет з питань аграрної та земельної політики законопроектів, підготував до розгляду у ВР Проект закону про внесення змін до статті 4 Закону України «Про пестициди та агрохімікати», повідомляє “Голос Голос України” .

У парламентському Комітеті з питань аграрної та земельної політики підбили підсумки своєї роботи за час другої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання. У вересні 2019-го — січні 2020 року на розгляд народних депутатів надійшло 47 законопроектів, з опрацювання яких Комітет визначено головним. Ще 63 готувалися у співпраці з колегами з інших комітетів.

Комітет підготував до розгляду у Верховній Раді Проект закону про внесення змін до статті 4 Закону України «Про пестициди та агрохімікати» щодо ввезення пестицидів на митну територію України (реєстр. № 2289 від 18.10.2019), метою якого є удосконалення окремих положень щодо регулювання завезення та застосування в Україні незареєстрованих пестицидів, використання залишків пестицидів і агрохімікатів, термін реєстрації яких закінчився, надання можливості застосування, зберігання, торгівлі, рекламування та перевезення залишків препаратів протягом двох років після завершення терміну їх реєстрації.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: