НОВИНИ

Великий світовий трейдер закриває офіс з торгівлі цукром

10.01.2019 17:52

Сінгапурський сільськогосподарський трейдер Olam International Ltd закриє свій офіс з торгівлі цукром. Про це заявила прес-секретар компанії Ніккі Барбер, передає Reuters.

Рішення було прийнято після того, як ф’ючерси на цукор-сирець і білий цукор на ICE завершили 2018 рік на найнижчому рівні з 2008 року, оскільки перенасичення світових поставок призвело до другого послідовного щорічного зниження.

8 січня березневий ф’ючерс на білий цукор знизився на 60 центів до $ 345,40 за тонну проти $ 390,90 за тонну рік тому.

«Це насправді не шокуючу заяву, тому, що ми знаємо, що маржа в цукрі жахлива», – сказав один американських трейдерів.
Olam, яка володіє двома цукровими заводами в Індії і переробляє понад 1 млн тонн цукрової тростини, є останньою цукровою торговою компанією, яка скоротила або продала свій бізнес.

В кінці листопада Biosev SA, виробник цукру і етанолу, контрольований торговою фірмою Louis Dreyfus Co, найняв інвестиційний банк для пошуку потенційних покупців для деяких або всіх своїх заводів у Бразилії. Кількома тижнями раніше компанія продала два належать їй заводу на північному сході Бразилії, менш важливому регіоні з виробництва цукру, за 273,6 млн реалів ($ 70,33 млн).

Сінгапурський агробізнес Wilmar International Ltd викупив в серпні підрозділ з торгівлі цукром конкурента Bunge за невідому суму.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: