НОВИНИ

Вебінар щодо земельних торгів від експертів майданчика УУБ став актуальним та масовим  

19.02.2022 13:18
fb_post_18_02 (1)

Експерти майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа» провели онлайн навчання для потенційних орендарів та покупців земельних ділянок через електронні торги, пише  agronews.ua.

Майданчик УУБ з перших днів став лідером системи із професійної підготовки учасників до земельних торгів, тож бажання навчитися шукати необхідні ділянки, швидко реєструватися на електронному майданчику та успішно подавати пропозиції для участі в аукціонах виявили понад 200 осіб.

«Ринок землі на прозорих аукціонах став досить актуальним напрямком торгів. Адже у грудні-січні щомісяця у нас відбувалося більше півтисячі успішних аукціонів із оренди та продажу землі. І нині в системі понад 1,5 тисячі актуальних лотів, які продаватимуть на торгах найближчим часом. Тому навчальний онлайн семінар із питань підготовки до земельних торгів зацікавив багатьох підприємців та аграріїв, великих забудовників. У нас вони не лише отримали повну інформацію про підготовку до аукціону, а й вичерпні відповіді на додаткові свої запитання», – розповідає директор ТОВ «Українська універсальна біржа» Сергій Гладкий.

Зокрема, спікери навчили, як швидко за допомогою фільтрів знаходити необхідні лоти на сайті майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа». А для тих, хто постійно моніторить лоти, запропонували підписатися на зручні боти у мобільних додатках: Земельний бот у Вайбері чи аналогічний Земельний бот у Телеграмі. Користувач задає параметри пошуку (продаж чи оренда, регіон, площа ділянки тощо). Боти моніторять усі нові оголошені аукціони у системі і, як тільки такий з’являється, надсилають повідомлення підписнику.

Для участі в аукціоні пакет документів потрібно різний в залежності від того, ви орендуєте землю чи купуєте, а також від того, ви берете участь у торгах як юридична особа, фізична особа чи ФОП. При цьому звернули увагу, що на майданчику УУБ до пакету документів для участі в аукціоні ставляться досить скрупульозно, завжди стежать, щоб завантажили усі з переліку. І це – великий плюс для учасника, адже його вже напевне не дискваліфікують за неповний пакет документів.

Серед іншого учасників вебінару цікавили питання, як робити ставки на аукціоні та в якому порядку, чи потрібно піднімати ставки у закритих цінових пропозиціях тощо.

«Запитань було стільки, що ми не змогли всі вмістити у вебінар, тож із частиною підприємців та аграріїв консультації уже продовжували в індивідуальному порядку. Хоча на майданчику УУБ менеджери завжди роз’яснюють новим учасникам торгів усі деталі підготовки та подачі пропозиції, супроводжують орендарів та покупців до підписання переможного договору», – інформує Сергій Гладкий.

Більше інформації та консультації із усіх питань щодо проведення та підготовки до земельних торгів за номером +38 (044) 221-32-33 або пишіть нам на [email protected].

Читайте також: Названо найпопулярніший майданчик Прозоро Продажі з приватизації спиртзаводів в Україні



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: