НОВИНИ

Веб-сервіс Soft.Farm розрахує кількість заправок обприскувача у полі

28.10.2020 16:32
c9555f24-1736-4c21-a679-d6f8a5d35273

Настав сезон активної вегетації сільськогосподарських культур, головною метою якого є внесення ЗЗР, добрив та регуляторів росту рослин. Для всіх цих операцій важливо правильно спланувати роботи і забезпечити підвезення матеріалів для створення бакової суміші, використання якої підвищує ефективність обробки і знижує витрати на ПММ через скорочення кількості обробок і норми споживання препарату. Про це повідомила прес-служба Soft.Farm, пише agronews.ua.

Ландшафт України дуже різноманітний, і при складних конфігураціях оброблюваних полів досить непросто розрахувати кількість заправок обприскувача безпосередньо в полі. Щоб не повертатися назад і не допускати зайвих витрат, механізаторові потрібно розуміти, чи вистачить залишку розчину в баку на наступний гін.

Якщо Ваші поля вже внесені в систему Soft.Farm, Ви знаєте ширину причепа і обсяг споживання матеріалів на одиницю площі, то визначити кількість гонів можливо в кілька кліків.

Система автоматично розрахує відстань, загальне споживання матеріалів, кількість і місце заправок, а також сформує KML-файл, який можна завантажити або роздрукувати у вигляді завдання для механізатора.

Внесення добрив і ЗЗР – багатогранний і трудомісткий технологічний процес, пов’язаний з безліччю факторів. Часто саме якісне обприскування визначає успіх в обробленні сільськогосподарських культур.

Плануйте роботи і контролюйте використання ресурсів завчасно разом з Soft.Farm, щоб проводити обробки посівів на високому рівні і надійно захищати врожай від бур’янів, хвороб і шкідників.

Нагадаємо, систематизувати дані для аграріїв стає простіше завдяки новій функції «Паспорт поля» не потрібно збирати гори паперової документації або відкривати десятки вікон у браузері, щоб зібрати відомості докупи.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: