ВАЖЛИВО

Вчені вивели сорт змієподібного гарбуза з горіховим присмаком

29.01.2023 12:07
Squash_Summer_Tromboncino_on-straw_CK_web@2x

Гарбуз сорту Тромбочіно ( Tromboncino) має тонку шкірку та ніжний смак з горіховим присмаком. Про це повідомляє agronews.ua.

Їх можна їсти і недозрілими вживаючи в салата або фарширувати. У міру дозрівання, Тромбончіно набуває коричневого кольору, а довжина може перевищувати 90 см, уявіть!

Компанія Heirloom and Heritage Seed Company, яка пропонує лише найкраще натуральне, без ГМО, відкрите запилене та необроблене насіння.

Насіння Тромбончіно дозріває приблизно за 60-90 днів (літній або зимовий кабачок) і є сортом гарбуза з відкритим запиленням.



Перегляди: 18
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: