НОВИНИ

Вчені вивели новий сорт ідеальної десертної полуниці

14.06.2022 11:07
dlight

Цього сезону дослідники Rutgers представили новий сорт полуниці, який створювався 15 років: Rutgers D’Light. Про це повідомляє rutgers.edu, пише agronews.ua.

Полуниця Rutgers D’Light має унікальну форму, що робить його «ідеальною полуницею для занурення в шоколад», за словами агента сільськогосподарської експериментальної станції Rutgers New Jersey (NJAES) Білла Глубіка.

Полуниця тепер доступна для домашніх садівників і фермерів після багатьох польових випробувань, проведених на дослідницьких і комерційних фермах.

«Rutgers D’Light має унікальний баланс цукрів, кислот і ароматичних сполук, які пробудять почуття справжніх любителів полуниці», – сказав Глубік. «Після багатьох років тестування сортів я вважаю, що наша полуниця найкраща на ринку».

Rutgers D’Light виробляє в полі багато волокон, які є стеблами, які самі розмножуються, що робить його ідеальним для садівників, які бажають розширити свій полуничний сад. «Характерна вертикальна архітектура рослини забезпечує достатній потік повітря та достатнє проникнення сонячного світла, що створює смачні насичено-червоні ягоди», – зазначив Глубік.



Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: