Charoen Pokphand Foods випустила 23 категорії свіжих яєчних продуктів, які були сертифіковані “Зменшення глобального потепління” — це перші яйця, які отримали таку позначку в Таїланді. Про це інформує пресслужба Мінагро в огляді іноземних ЗМІ, пише agronews.ua.
Ці яєчні продукти, включно з яйцями, вирощеними на вільному вигулі, демонструють її прагнення звести до нуля чисті викиди до 2050 року та пропонують споживачам вибір екологічно чистих яєць з низьким вмістом вуглецю.
Минулого року виробництво яєць на підприємстві вже скоротило викиди парникових газів на 617 000 тонн CO2-еквівалента.
Нині CP Foods повідомляє, що понад 800 харчових продуктів компанії, включаючи свіжу свинину, курку, креветки та корми для тварин, сертифіковані за вуглецевим слідом, а 50 продуктів отримали позначку “Зменшення глобального потепління” від Thailand Greenhouse Gas Management.