АГРОФОТО

Вчені представили нові унікальні сорти канабісу

10.02.2022 19:02
auto-mimosa-punch-autoflower-cannabis-seeds

Якщо ви любите вирощувати лише виняткові насіння канабісу, які дають результати набагато вище середнього, тоді наші абсолютно нові сорти 2022 року створені саме для вас! Про це повідомляє dutch-passion.com, пише agronews.ua.

Після кількох років важкої селективної роботи Dutch Passion з гордістю представляє три нові сорти насіння канабісу, включаючи два вражаючі автоквіти, а також видатний фотоперіодний виведений схрещуванням всесвітньо відомого Durban Poison і Frisian Dew.

Auto Mimosa Punch, Auto Trichome & Cream і Durban Dew перевершили очікування вчених.

Нові сорти канабісу Dutch Passion на 2022 рік

Auto Mimosa Punch (Clementine x Purple Punch) x Purple Punch auto.

Auto Mimosa Punch – це компактний гібрид – ідеальний для вирощування в обмеженому просторі. Він має один з найкращих терпенових профілів у світі! Рівень ТГК дуже високий, насичений аромат. Auto Mimosa Punch легко обрізається і досягає приблизно 50-90 см у висоту залежно від умов. Вона є частиною спеціальної колекції насіння канабісу США.

Auto Trichome & Cream (насінна версія Starfighter x Girl Scout Cookies).

Auto Trichome & Cream вразив команду Dutch Passion. Це найбільш густа автоквітка, яку вони коли-небудь бачили. Кілька середніх/великих суцвіть мають вишуканий початковий фруктовий аромат. М’який та солодкий смак пестить смакові рецептори.

Durban Dew (Durban Poison x Frisian Dew).

Durban Dew — стійкий домінантний гібрид Sativa з дуже великою врожайністю та середнім часом цвітіння 8-9 тижнів. Цей сорт Dutch Outdoor був розроблений у мінливому і вологому голландському кліматі. Це ідеальний сорт для вибагливих виробників.

Читайте також: Озвучено переваги українського соняшника в раціоні тварин.



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: