ВАЖЛИВО

Вчені представили нові сорти надсмачних кавунів

15.07.2022 11:03
1597694172_420002_1

На виставці Melon and Watermelon Event 2022, яка розпочалася 4 липня й триватиме до 12 липня, компанія Rijk Zwaan представила більш широку палітру кольорів, розмірів, смаків і текстур. Під гаслом «Барвисте життя» компанія показала нові сорти кавуна та дині з дивовижними смаковими якостями. Про це повідомляє freshplaza, пише agronews.ua.

Міні-кавун має таку ж продуктивність, як і кавун звичайного розміру.

Мабуть, найбільш інноваційною пропозицією Rijk Zwaan щодо кавунів є новий сорт чорного кавуна вагою від 1 до 2 кілограмів – залежно від режиму вирощування, рами посадки та дат збору врожаю – для особистого споживання Corellana, який є частиною категорії Candy Ball.

«Цей сорт із мікронасінням, який буде випущений на комерціалізацію в кампанії наступного року, вирізняється високою продуктивністю, незважаючи на свій розмір, а також чудовим і стабільним смаком», – заявив Хав’єр Клімент, фахівець з кавунів Rijk Zwaan.

Кавуни з різнокольоровою м’якоттю, нетрадиційною шкіркою, без кісточок.

У категорії Tropical Rijk Zwaan є нові сорти кавуна з жовтою м’якоттю, такі як Tropical Sunshine з чорною шкіркою, а також 62-TT3676, дуже соковитий смугастий кавун, який буде продаватися наступного року.

 «Стабільну нішу споживання мають смугасті кавуни з жовтою м’якоттю. Найбільш популярні вони в країнах Східної Європи. Наш новий сорт Tiger постійно покращує внутрішню якість», – заявив Хав’єр Клімент.

У категорії безнасінних кавунів компанія також виведе на ринок новий триплоїдний сорт Altata з багряною шкіркою, пізній культивований кавун середнього калібру, який дає круглі плоди вагою від 4 до 5 кг і має гарну післязбиральну придатність. У категорії Sandissima виділяється новий сорт Balos, Crimson 3-4 кг також для пізніх посадок, який служить як запилювач, так і як монокультура.

Читайте також: Озимий ріпак: що обрати сорт чи гібрид.



Перегляди: 11
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: