НОВИНИ

На Львівщині виявили величезну купу тваринних відходів

01.05.2020 18:02
https://agronews.ua/

27 квітня на території села Либохора Львівської області у Сколівському районі виявили незаконну утилізацію відходів тваринного походження. За даним фактом проводиться перевірка. Про це повідомляє Твоє Місто, пише agronews.ua. 

У селищній раді вживають заходів, щоб притягнути винних до відповідальності. Очевидців події чи свідків, хто володіє будь-якою інформацією з приводу обставин, просять телефонувати в поліцію або до Славської селищної ради. 

«Це дозволить встановити деталі злочину та пред’явити звинувачення порушникам», – зазначили у раді.

Очевидець, Сергій Неупокоєв повідомив, що за селом Либохора /Карпати/ Сколівськи Бескиди/ машина вивантажила цілий кузов тваринних відходів на березі річки, яка тече в село Либохора. На гарячу лінію, поліцію телефонували… За кілька теплих днів то все буде розкладатися. 

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань (забруднення або псування земель). У разі виявлення та доведення вини причетної особи, їй може загрожувати штраф до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: