НОВИНИ

Väderstad TrueCut забезпечують рівномірне спрацювання диску по всьому діаметру

10.01.2022 13:35
210601-145618-04879-photographer-jesper-anhede-hr

Диски Väderstad TrueCut, які наразі доступні для універсальних культиваторів Carrier і TopDown мають діаметр 470, 510 або 610 мм. Про це повідомляє пресслужба компанії, пише agronews.ua.

Väderstad TrueCut — це унікальний метод фрезерування диска з вирізами, які забезпечують рівномірне спрацювання диску по всьому діаметру, зберігаючи його початкову форму. Це дає змогу досягти відмінного результату обробітку ґрунту завдяки постійно заточеній кромці диска протягом усього терміну служби диска, що дає краще зчеплення з ґрунтом та проникнення в ґрунт.

У дисків Väderstad TrueCut — відшліфовані вирізи, які створюють єдиний профіль всього диска. Як результат — неймовірно рівний зріз на всій поверхні диска. Оригінальний дизайн диска гарантує збереження його форми диска і постійну робочу продуктивність протягом усього його терміну служби.

Väderstad – сімейна компанія, яка розвиває сучасне сільське господарство, забезпечуючи його інноваційними, високоефективними сільськогосподарськими методами і технікою. Наша мета – стати вашим надійним партнером і допомогти вам отримати ще більший прибуток із кожного гектару.

Наразі компанія пропонує унікальні умови на придбання запасних частин. Тож не зволікайте і за потреби здійсніть заміну робочих органів техніки, для того аби вона мала змогу якісно виконувати поставлені перед нею завдання.

Більше про знижки на запасні частини дізнайтесь за посиланням


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: