НОВИНИ

Väderstad презентує Tempo L 16-24 з системою централізованого завантаження

18.11.2021 19:12
Tempo L 16-24 CF

Компанія Väderstad, одна з світових виробників ґрунтообробної та посівної техніки представляє нову сівалку точного висіву Tempo L 16-24 з системою централізованого завантаження. Продуктивність сівалки, яка встановила світовий рекорд збільшується, за рахунок можливості внесення як насіння так і добрив з централізованим завантаженням, пише agronews.ua.

Високошвидкісна сівалка точного висіву Väderstad Tempo L здійснила сівбу 502,05 га кукурудзи за 24 години, встановивши світовий рекорд в Угорщині в 2017 році.

“Тепер сімейство сівалок точного висіву Tempo L розширюється і ми представляємо нову Tempo L Central Fill з системою централізованого завантаження як насіння так і добрив, – каже Маттіас Ховнерт, старший віце-президент з продажу та маркетингу, і додає: “Система централізованого завантаження означає, що замість того, щоб засипати насіння в індивідуальний бункер кожної висівної секції, аграрію доведеться здійснити завантаження лише одного великого центрального бункера. Потім сівалка Tempo здійснить розподіл насіння та добрив до кожного рядка – все це здійснюватиметься з рекордною швидкістю та точністю сівби”,

Завдяки такій системі централізованого завантаження аграрії зможуть збільшити свою продуктивність, здійснивши більший об’єм сівби за один день.

Нова Tempo L Central Fill буде доступна з 16 або 24 рядами, з міжряддям від 450 до 762 мм, залежно від моделі. Для забезпечення високої продуктивності сівалка обладнана новим бункером загальним об’ємом 7 200 літрів, який вміщує 2 200 л насіння та 5 000 л добрив.

“Новий бункер сівалки Tempo L Central Fill обладнаний двома вентиляторами, які розташовуються в його передній частині, що забезпечує високу потужність дозування посівного матеріалу та добрив. Технологія системи централізованого завантаження дуже інтуїтивна. Немає центрального двигуна, який дозує насіння – натомість, кожна висівна секція миттєво забезпечується необхідною кількістю насіння для роботи високоточного висівного пристрою PowerShoot”, – розповідає Маттіас Ховнерт.

Прем’єра нової сівалки точного висіву Tempo L 16-24 з системою централізованого завантаження відбудеться на міжнародній виставці Agritechnica у лютому 2022 року. Машина буде доступна для замовлення в кінці 2022 року.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: