НОВИНИ

В Україну зайде світовий виробник зрошувального обладнання

16.11.2021 13:21
SONY DSC

Міністерство аграрної політики та продовольства України і компанія Valmont, Inc. підписали меморандум про співпрацю. Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики, пише agronews.ua.

Як говориться у повідомленні міністерства, це компанія № 1 у світі, яка має 75-річну історію у виробництві зрошувального обладнання повного циклу з капіталізацією понад $5 млрд. Практично кожна друга система зрошення у світі —  їх продукція.

«Компанія знає про успішність реалізації земельної реформи та старт іригаційної реформи в Україні. Вона має амбітні плани щодо розгортання в нас свого виробництва з високим рівнем локалізації: зможе виробляти та продавати в Україні системи зрошення повного циклу — від насосних станцій до дощувальних машин останнього покоління», — розповів міністра аграрної політики та продовльства Україин Роман Лещенко.

За його словами, на наступний рік продовжиться програма щодо компенсації 25% виробникам вітчизняного с/г обладнання, а також масштабується держпрограма підтримки введення в експлуатацію нових меліоративних земель за умови, що нова меліоративна інфраструктура вироблена на українських заводах.

Читайте також: Вітчизняним виробникам олії загрожує зупинка експорту до Китаю.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: