НОВИНИ

В Україну йдуть сильні снігопади

29.03.2023 07:22
16_pogoda

Потепління в Україні, схоже, вкотре тимчасово перерветься. До кінця місяця погодні умови погіршаться, а на низку регіонів обрушаться дощі з грозами і навіть снігопад. Про це повідомляє meta.ua, пише agronews.ua.

Народний синоптик Станіслав Щедрін проаналізував метеорологічну обстановку і дав прогноз погоди на останні дні березня.

Ситуація в Україні почне змінюватися ближче до квітня. Уже з останніх днів першого весняного місяця українці відчують наближення негоди, стверджує метеоролог.

Із 28 березня до 3 квітня внаслідок надходження низки активних циклонів із заходу, по всій Україні очікується значне похолодання

Південні та східні регіони накриють сильні дощі, які супроводжуватимуться снігом. У деяких місцях рівень снігового покриву підніметься до 17 сантиметрів, попередив Щедрін.

У Харківській, Сумській, Донецькій та Луганській областях пройдуть потужні зливи зі шквальним вітром. Про похолодання в Україні раніше писала і синоптик Наталка Діденко у Facebook.

Із 28 до 29 березня погодні умови різко зміняться, а західні регіони накриє холодний фронт. Температура повітря опиниться між +4 і +9 градусами, а згодом навіть перейде в негативні значення.



Перегляди: 8
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: