ГОЛОВНЕ

В Україну йдуть морози

09.11.2021 07:36
1552028685_4

До кордонів України наближається арктичне повітря, очікуються морози до -5°C. Про це повідомляє Метео Фарм, пише agronews.ua.

Упродовж тижня переважатиме мінлива хмарність. На Сході, Півдні в Закарпатській, Чернівецькій, Сумській, Полтавській, Кіровоградській та Дніпровській областях 8 листопада пануватиме суцільна хмарність, очікуються короткочасні опади.

«Значні дощі накриють Південну частину України, а також Луганську, Донецьку та Дніпровську області 9 листопада. З 10 по 12 листопада без істотних опадів. У вихідні очікуються опади на Півночі, Заході та Харківській області. На Заході передбачаються опади у вигляді мокрого снігу. Вітер переважатиме змінного напрямку  2-5 м/с», — повідомили синоптики.

Температурний режим 8 листопада триматиметься на високих позначках, ця доба буде найтеплішою з поміж усього тижня. Максимально температури піднімуться на Півночі та Заході до +8…+11°C, в східних та центральних областях +9…+15°C, на Півдні +9…+18°C.

«З 9 листопада розпочнеться похолодання, на територію України зайдуть холодні повітряні маси», — зазначають синоптики.

Нічні температури на переважній території країни знаходитимуться в межах  -5…+8°C, на Півдні -3…+9°C. В північних, східних та центральних областях вдень повітря прогріється до +1…+9°C, на Півдні та Заході максимально температура підніметься до +3…+10°C. Мінімальна температура ґрунту в північних, східних та південних областях дорівнюватимуть -3…+9°C, на решті території коливатиметься від -8 до +9°C.

Нагадаємо, що В Україні очікується підвищення цін на олію.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: