НОВИНИ

В Україну йде суттєве та різке похолодання

02.09.2022 20:28
teplo-623x370


Погода на вихідних нарешті дасть змогу повною мірою насолодитися гарячою кавою і чаєм. В Україну після виснажливої серпневої спеки прийшла осіння прохолода. Про це повідомляє sinoptik.ua, пише agronews.ua.

Погода в суботу 3 вересня

Перша субота осені в Донецькій, Запорізькій, Херсонській, Дніпропетровській областях та Криму потішить комфортними +24…+26 °С. На решті території країни буде відчутно прохолодніше. І якщо +18…+21 °С у центральних, північних та південних областях навіть когось ощасливлять (насамперед сердечників), то +15…+16 °С у західних областях змусять діставати куртки та теплі пледи.

По всій Україні в суботу пройдуть дощі, у Харківській, Донецькій, Луганській, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій та Дніпропетровській областях – з грозами.

Погода в неділю 4 вересня

У неділю в Дніпропетровській, Донецькій, Луганській та Харківській областях похолодає до +16…+18 °С. Температура повітря вдень у решті регіонів становитиме близько +17…+20 °С. Уночі в західних та північних областях країни очікується до +7…+9 °С, на сході – +10…+12 °С, півдні – +13…+14 °С.

Небо проясниться, недільний день буде сонячним на всій території України.

Погода в понеділок 5 вересня

Погода на початку тижня обіцяє бути комфортною – помірно теплою та сонячною. Найтепліше буде на Закарпатті та в південних областях країни (+21…+23 °С), найпрохолодніше – у північно-західних областях (+16…+18 °С), у решті регіонів – +20…+21 °С. Навіть у Криму похолодає до +17…+20 °С. Парасольки у понеділок не знадобляться.

Читайте також: Агробізнес під час війни: як побудувати ефективну діяльність



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: