НОВИНИ

В Україну йде різке потепління

23.12.2022 06:41
koshka-kot-teplo-naslazhdenie-1

В Україні найближчими днями очікується тепла погода, подекуди стовпчики термометрів показуватимуть комфортні +8…+10 градусів. Одночасно очікується періодичне випадіння опадів. Про це розказав синоптик Ігор Кібальчич, передає “Метеопрог“, пише agronews.ua.

Прогноз погоди на завтра

У п’ятницю, 23 грудня, за даними Ігоря Кібальчича, в Україні пройдуть невеликі опади у вигляді мокрого снігу та дощу у західних, північних та місцями у центральних областях країни. У південній та східній частині збережеться погода без істотних опадів.

Вітер очікується південно-західний, його швидкість становитиме 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2…+3 °С, вдень +2…+7 °С, а на півдні та в Криму повітря прогріється до +8…+10 °С.

Погода на вихідні

24 та 25 грудня, за прогнозом синоптика, очікується волога і тепла погода на всій території України. Пройдуть невеликі, подекуди помірні дощі. Імовірні тумани.

Швидкість вітру сягатиме 5-10 м/с. У нічний час температура повітря становитиме -1…+4 °С, вдень повітря прогріється до +3…+8 °С, на півдні до +10 °С.

За даними Погода УНІАН, сьогодні в Україні очікується відносно тепла погода. По всій країні стовпчики термомтерів покажуть +1°… 4°, а місцями на півдні та південному сході повітря прогріється до +5°…+8°.  На півночі та в деяких західних областях очікуються опади.



Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: