Невдовзі в Україні з’явиться ігристе сухе вино з лохини. Для його виготовлення використовуватимуть органічні ягоди лохини BigBlue. Про це повідомив засновник СВК «Ягідки» (ТМ BigBlue) Олег Науменко. Про це повідомляє AgroTrend, пише agronews.ua.
“Це буде зовсім інший рівень продукту – не настоянка, а сухе ігристе вино. Рівень алкоголю сягатиме 7%”, – зазначив Олег Науменко.
За виготовлення пробної партії ігристого сухого вина з лохини взявся Віталій Карвига – виробник сидру, торгова марка BerryLand.
Як зазначається, поки що кількість напою буде лімітована – лише 200 пляшок. Але в подальших планах виробників – випуск у сезоні 2022 року повноцінної партії ігристого вина.