НОВИНИ

В Україні засвідчили настання форс-мажору через агресію РФ

28.02.2022 08:03
723-1

Торгово-промислова палата України (ТПП України) засвідчила форс-мажорні обставини (обставини непереборної сили): військова агресія Російської Федерації проти України, що стала підставою для введення указом президента №64 військового стану з 5:30 ранку 24 лютого термін діб. Про це повідомляє ТПП, пише agronews.ua.

“З огляду на це, ТПП України підтверджує, що зазначені обставини з 24 лютого 2022 року до їх офіційного закінчення є надзвичайними, невідворотними та об’єктивними обставинами для суб’єктів господарської діяльності та/або фізичних осіб за договором, окремим податковим та/або іншим зобов’язанням, виконання яких/ -го настало згідно з умовами договору, контракту, угоди, законодавчих чи інших нормативних актів та виконання відповідно до яких/-го стало неможливим у встановлений термін внаслідок настання таких форс-мажорних обставин”, – йдеться у повідомленні.

Згідно з ним, з метою спрощення процедури посвідчення форс-мажорних обставин, ТПП розмістить з 28 лютого на своєму сайті загальний офіційний лист ТПП України щодо посвідчення форс-мажору, який можна буде роздруковувати всім, кого це стосується.

Читайте також: Українська компанія створила новий бренд насіння з високим генетичним потенціалом.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: