НОВИНИ

В Україні зареєстрували 13 гібридів перцю

14.02.2022 16:01
perez-870be12469dd5ba9f9fb99e5fec1a43f

За минулий 2021 рік до Державного реєстру сортів рослин були занесені 13 гібридів солодкого перцю. Зокрема, відзначається сорт Сінатра F1, оскільки вага його плодів сягає близько 400г. Про це повідомляє Zemliak.com, пише agronews.ua.

Зазначений сорт придатний для вирощування переважно в закритому грунті та використовують його переважно у свіжому вигляді.

«Сорт середньостиглий високоврожайний. Рослина потужна, розвивається висотою до 1,6 м. У закритому грунті гібрид експерти радять підв’язувати рослину через високу навантаженість плодами», — пише видання. 

Зрілі плоди реалізують у свіжому вигляді, також перець підходить для заморожування та переробки, тривалої реалізації. 

Для вирощування перцю з розсади без пікіровки передбачається посів насіння відразу в окремі горщики. Оскільки ця овочева культура не дуже добре переносить пікірування, підійдуть для посіву стаканчики або горщики діаметром 10 см і глибиною до 12 см. 

Час посіву насіння перцю залежить від умов та місця висадки розсади. Вцілому, посів проводять за 60 днів до висадки на постійне місце, в лютому, якщо буде проводитися пікіровка, і за 50 днів без неї.

Читайте також: На Дніпропетровщині скоєно напад на начальника Держгеокадастру.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: