ВАЖЛИВО

В Україні виготовляють унікальний органічний продукт: аналогів немає в світі

08.03.2021 11:14
126331356_1548521721986053_1153814414680265088_o

Раціон більшості людей переповнений рафінованими продуктами, що викликає окислювальні процеси в організмі. Це призводить до зменшення його здатності до самовідновлення. Щоб протистояти негативним наслідкам, в компанії LiQberry з 2011 року виробляються унікальні ягідні пасти. У продукті не міститься ніяких добавок. Нічого, крім ягоди! За матеріалами компанії LiQberry, повідомляє agronews.ua.

Використання добірної волинської екологічно чистої ягоди в поєднанні з інноваційною технологією (автор – академік Осипенко С. Б.), дозволило отримати продукт, що перевершує за цілющими властивостями свіжу чорницю.

“Ми зробимо все для того, щоб допомогти Вам і Вашим родинам долучитися до здорового способу життя. А щоб цей процес був не тільки корисним, але й приємним, технологи компанії постійно розширюють асортимент новими натуральними смаками.Одного разу скуштувавши, Ви вже ніколи не відмовите собі в задоволенні радувати себе і близьких ягідними пастами LiQberry знову і знову”,- повідомляють в компанії.

Чорнична паста схвалена науковим центром Міністерства охорони здоров’я України в якості дієтичної добавки та рекомендується різними інститутами, зокрема: Інститутом кардіології ім. академіка М.Д. Стражеска НАМН України; Інститутом експериментальної патології, онкології і радіобіології Р.Е. Кавецького НАН України; Інститутом очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П. Філатова НАМН України; Сумським державним університетом МОН України.

Паста   Liqberry   сертифікована  «Organic  standard», увійшла в «100 кращих товарів України-2015», нагороджена «Золотим символом якості національних товарів та послуг», була високо оцінена на національних і міжнародних виставках у Німеччині, Японії, ОАЕ, Іспанії.

Таким чином, було отримано нові продукти — ягідні пасти,  які містять складові речовини подрібненої кісточки та шкірки, що підвищує корисність продукту у декілька разів у порівнянні зі свіжою ягодою. В першу чергу це проявляється в збільшенні антиоксидантної активності пасти вдвічі.

На найбільш поширені питання сьогодні відповість директор з маркетингу компанії LiQberry, Євгенія Нечитайло.

Чи є в Україні аналоги вашого унікального продукту?

У всьому світі аналогів немає. Сім років тому українські вчені і технологи під керівництвом автора ідеї, академіка Сергія Борисовича Осипенко, видатного українського вченого, створили унікальну інноваційну гідротермодинамічну технологію переробки ягід.

Ця абсолютно нова технологія отримала назву HTD-technology. За допомогою цієї технології ми не тільки зберегли те, що дала природа, а ще й примножили – нам вдалося отримати цінні компоненти кісточки і шкірки. Багато цінних речовин ягоди знаходиться саме там. За допомогою нової технології нам вдалося розщепити шкірку і кісточку, і без окислення видавити саму пасту.


Раніше ми звикли або морозити, але при розморожуванні ми одразу ж втрачаємо 70% корисних речовин, або кип’ятити, але так ми втрачаємо все ті ж 70%. Використання нової технології дозволяє організму отримувати і засвоювати корисні речовини на 100%.

Вчені використовували ефект кавітації, високого тиску і низькотемпературного гідролізу. Наш продукт не містить ні цукру, ні води, ні консервантів і тримається таким досить довго, що, знову ж таки, сталося вперше в світі.

Без цукру і консервантів … За рахунок чого ж продукт вдається довго зберігати?

Все завдяки HTD-technology, технології, за якою виготовляються ягідні пасти. Вона застосовує “м’яку” кавітацію і турбулентність для знищення патогенної мікрофлори сировини. Якщо кавітація (гідроудар в рідкому середовищі за допомогою мікропухирців) відома, як явище руйнівне, на відміну від неї, “м’які” режими кавітації не руйнують, а покращують якість продукту.

До варення, джему чи іншої консервації ваша продукція відношення не має, то чи можна назвати таку пасту ліками?

Якщо говорити про те, що зір покращився на одиницю, знизився рівень цукру і стабілізувався, стабілізувався тиск. Звісно так! Діти не хворіють весь рік. Я б зазвала нашу пасту саме так, хоча в принципі ми зареєстровані не як ліки, а як функціональний продукт – натуральний продукт, який при тривалому застосуванні має потужний терапевтичний ефект.

Як багато смаків виробляє ваша компанія?

Всього паст 8. Але нещодавно ми додали новий смак – кизил. Та розпочали виробництво нового продукту – ягідних паст з медом, їх є 8 різновидів

157867876_1623534987818059_4581112801646832451_n

Звідки берете сировину для паст?

Західна Україна. Уся сировина сертифікована. Ми беремо тільки органічну ягоду, вона вищого сорту, категорія “А”. Ми дуже серйозно ставимося до вибору сировини, тому, що від цього сильно залежить те, що ми потім отримаємо в банки, що б вона мала саме той склад мікро і макроелементів, який нам потрібен і який працюватиме.

Дякуємо за увагу! Сподіваємось ця інформація буде корисною для вас!



Перегляди: 12
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: