НОВИНИ

В Україні вперше в історії почали продаж варених яєць

09.01.2023 18:11
3482cdce4e7f03f1e2f62eedbc62d1d5

Компанія «Овостар» першою в Україні представила ринку продукцію у категорії Ready-to-Cook — яйце варене очищене. Про це говориться у повідомленні компанії, пише agronews.ua.

«Така пропозиція широко потрібна на світових ринках. Технологи компанії вірять, що готове до подальшого застосування яйце в компактній упаковці стане надійним помічником для сектору HoReCa, комбінатів комунального харчування, кейтерингових компаній та виробників їжі пропозиції Ready-to-Eat», — зазначають в «Овостар».

Перша пропозиція ринку — варене яйце очищене в розсолі — упаковане у відра ємністю 3,3 л.

«Яйце надходить прямими конвеєрними лініями з птахофабрики «Ясенсвіт», сканується на якість, цілісність шкаралупи, сортується за розміром, відварюється за температури 96°С, охолоджується та очищується за допомогою сучасного технологічного обладнання виробництва компанії SANOVO. Продукція повністю відповідає високим стандартам якості та безпеки, прийнятим у компанії», — говорять в «Овостар».

Готове яйце може застосовуватися для приготування салатів, бутербродів, як декор для банкетного столу, зручне в приготуванні та є незамінним інгредієнтом для закусок з високим вмістом білка та обідніх перекусів в офісному середовищі, вважають у компанії.



Перегляди: 12
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: