ВАЖЛИВО

В Україні відзначають День фермера

19.06.2021 12:18
Screenshot_4

19 червня, в Україні відзначається День фермера. Свято було встановлено указом президента Володимира Зеленського № 234/2020 від 18 червня 2020 року, у якому буо відзначено внесок фермерських господарств у розвиток сільського господарства та сферу продовольчої безпеки України, пише agronews.ua.

Саме цього дня рівно 18 років тому депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили закон № 973-IV від 19 червня 2003 року “Про фермерське господарство”.

????‍???? Фермер – не тільки професія, а життєве покликання. Ваша праця – не просто робота на землі, а дбайливе господарювання, спосіб життя, колосальна напруга сил і повна самовіддача.

Саме розвиток фермерства та робота самих фермерів відіграє важливу роль у забезпеченні продовольчої безпеки та збереження українського села. Завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванні зростають досягнення в сільському господарстві України.

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – благополуччя, багатих врожаїв і міцного здоров’я Вам і вашим близьким! Велика вам ПОДЯКА за любов до землі! ????????♥️


Перегляди: 10
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: