НОВИНИ

В Україні відновлять агрострахування

30.11.2022 14:10
original

Компанія UNIVERSALNA знаходиться на фінішній стадії погодження умов з державної компенсації процентної ставки зі страхування. Загалом до березня компанія планує погодити три продукти з агрострахування. Про це повідомив заступник голови Правління страхової компанії UNIVERSALNA Андрій Дубей, пише agronews.ua.

«Зараз ми розробляємо три продукти, з яких один уже готовий — це страхування на період перезимівлі. Другий продукт зачіпає період від весняної вегетації рослин до збору врожаю. Третій продукт знаходиться на фінішній стадії, він є комплексним — від періоду посіву до збору врожаю. Ці продукти покликані допомогти аграріям не втратити кошти за різних обставин, на які не можна повпливати: втрата врожаю в зв’язку з погодою, дією третіх осіб, пожежі та інших випадків», — зазначає Андрій Дубей. 

За його словами, запуск готових продуктів залежатиме від надходження державних коштів.

Андрій Дубей наголошує, що сьогодні банки не надають всім сільгоспвиробникам кредити, як це було раніше. І якраз додатковим пунктом, який забезпечує вищий рейтинг стабільності клієнта під час розгляду можливості кредитування, є застрахований врожай.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: