ВАЖЛИВО

В Україні вдарять триденні заморозки

26.04.2021 07:40
fad4c7948cdbda734880fb9f14_910f0797

Погода в Україні найближчими днями буде холодною, майже по всій країні очікуються заморозки. А в Карпатах випаде сніг, що сприятиме високій лавинній небезпеці, пише agronews.ua.

Повідомляється, що вночі 25-27 квітня в Україні, крім південних регіонів, очікуються сильні заморозки в повітрі від 0 до -3 (II рівень небезпеки, Помаранчевий), в південних областях – заморозки на поверхні грунту від 0 до-5 (I рівень небезпеки, жовтий).

Крім того, 26 квітня у зв’язку зі снігопадами на високогір’ї Івано-Франківської області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень).

Погода почне змінюватися з приходом тепла, починаючи з наступної середи, 28 квітня. До цього часу українців чекають холод, заморозки і мокрий сніг. Нинішнє похолодання обумовлено висотним циклоном.

При цьому очікується, що погода на Великдень і травневі свята сильно не порадує. Зокрема, на Великдень варто чекати невеликого похолодання, але опадів буде небагато. Перший тиждень травня буде досить теплим. Справжнє тепло прийде тільки до кінця травня.

Нагадаємо, озвучено оновлений прогноз погоди на весну.


Перегляди: 20
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: