НОВИНИ

В Україні в 2021 році з’явилась низка нових органічних брендів

06.01.2022 12:07
ORganic-food-11112

Низка нових органічних брендів з’явилась в Україні в 2021 році. Про це пише OrganicInfo.ua, пише  agronews.ua.

Так, вперше на ринку з’явилось дитяче харчування українського виробництва. Компанія ТОВ «ВІТМАРК-Україна» (ТМ «Чудо-Чадо») представила «Пюре органічне яблучно-бананове» і «Пюре органічне з яблук та чорної смородини» та вже планує подальше розширення асортименту. Продукція виготовляється на потужностях Одеського консервного заводу дитячого харчування (ОКЗДХ).

Свою діяльність розширила ТОВ «Терра», під новим брендом Bi food випущено лінійку продуктів швидкого приготування: каші, кус-кус та крем-супи.

Цього року сертифіковано продукцію виробничого підприємства «Технології здоров’я» (ТМ Honey energy). Медовий амарант (натуральний квітковий мед та борошно із зародків амаранту ) – унікальний продукт, що був презентований на міжнародній виставці органічних та натуральних харчових продуктів Organic&Natural в Дубай.

Започатковано новий бренд GoBio, що вже пропонує широкий асортимент органічних снеків (палички, кульки та різноманітні хлібці) та круп. 

Також створена у 2021 році компанія ТОВ «Жива ЛТД» вперше в Україні пропонує сертифіковане смажене насіння соняшнику, яке загалом є популярним в Україні продуктом.

Крім того, зазначається, що після незначної перерви цього року сертифіковано каву – одразу  трьох постачальників, але наразі органічна кава ще недоступна для продажу кінцевим споживачам.

Читайте також: українські птахофабрики зупинять свою роботу



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: