ВАЖЛИВО

В Україні суттєво потеплішає

14.02.2022 07:27
koshka-kot-teplo-naslazhdenie-1

14 лютого, у понеділок, тепло буде не лише у серцях українців, а й за вікном. А все тому, що на Україну суне неабияке потепління. Про це повідомляє  Гідрометцентр, пише аgronews.uа.

Найтепліше у День закоханих буде на Заході України. Там температура прогріватиметься до +8 +10 градусів за Цельсієм. На Сході нашої країни буде прохолодніше. Там температура коливатиметься у межах +6 +8 градусів. Що ж стосується Півночі, то там теж варто очікувати на температуру +5 +7 градусів. Також слід бути готовими до того, що посеред дня сонце може зникати за хмарами. Тож одягатися ми все ж рекомендуємо трохи тепліше. А от на Півдні, як би це дивно не звучало, температура буде доволі північною. Але це не завадить мешканцям приморських міст слухати шум хвиль у цей романтичний день.

Потепління на День Святого Валентина: прогноз погоди 14 лютого в Україні - фото 496482

Що ж стосується одягу, то ми не втомлюємося нагадувати про те, що ви повинні вбиратися під погоду. Але не варто також переоцінювати зимове сонце. Воно, можливо, й гріє, але недостатньо сильно, щоб витягати улюблену шкірянку та джинси з дірками на колінах. Пам’ятайте про те, що вам має бути тепло. Особливо зранку та ввечері, коли температура досить низька.

Читайте також: Українські птахівники згортають виробництво.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: