НОВИНИ

В Україні створили корисну їжу швидкого приготування

09.12.2021 18:18
borsh-s-kuricei-770x513

До початку передріздвяного посту український стартап “SUSHKA” презентував веганські страви. Компанія позиціює себе, як виробника корисних страв швидкого харчування без консервантів, ароматизаторів, барвників та цукру, повідомляє SEEDS, пише  agronews.ua.

До пісної лінійки швидких продуктів увійшло п’ять страв: гречана каша з овочами, кус-кус по-східному, картопляне пюре з цибулею, гороховий суп та горохове пюре.

Для приготування веганського фаст-фуду потрібно лише залити страву з пакетика окропом та почекати 10-15 хвилин.

Раніше “SUSHKA” також презентувала серію веганських питних супів з грибами, з горохом та гаспачо. Попри наявність великого вибору страв для веганів та вегетаріанців, стартап також пропонує “швидкі” страви з м’ясом та навіть борщ швидкого приготування. Наразі продукцію від “SUSHKA” можна придбати лише онлайн.

До швидкого борщу, мабуть, чудово підійшло би веганське сало. І такий продукт на ринку вже існує, утім, українські споживачі поласують ним ще не скоро, оскільки продається таке штучне рослинне сало поки що лише у Франції.

Французький стартап 77 Foods представив веганські бекон та сало, які не втрачають структури під час приготування та за смаком і виглядом максимально нагадують справжні тваринні продукти. Основним інгредієнтом лардону та бекону від 77 Foods є текстурований соєвий білок, який надає продукту відповідний смак, волокнисту текстуру та збалансований харчовий профіль.

Читайте також: В Україні розробляють новий бренд для ефективного виходу малих та середніх підприємств на міжнародний ринок.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: