НОВИНИ

В Україні стабілізувалися ціни на овочевому ринку

08.06.2021 11:03
1500212111-306845-0

Овочевий ринок України минулого тижня почав виходити з падаючого піку. Ціни на окремі види овочів після тривалого зниження або стабілізувалися, або навіть трохи підросли. Про це повідомляє eastfruit, agronews.ua.

Виняток склали томати, болгарський перець і огірок, які продовжили дешевшати. Ціни на останній, на початку тижня, взагалі впали до мінімуму. На південних ринках мали місце продажі огірка по 2 грн. за кг. Правда, до кінця тижня він вже продавався не дешевше 9 грн. Подешевшали також редис, зелений горох і спаржева квасоля. А ось спаржа минулого тижня істотно подорожчала. У сегменті зелені ціни все ще продовжували знижуватися, крім кінзи, яка подорожчала, і петрушки, по якій підвищився мінімальний рівень ціни.

У фруктово-ягідному сегменті лідером по зниженню ціни стала черешня. Продовжила дешевшати садова суниця. Мінімальні ціни фіксувалися на початку тижня, але вже ближче до кінця поступово пішли вгору. Знизилися ціни на банани і яблука. Другий тиждень поспіль ростуть ціни на ківі. Подорожчали лише імпортні лимони.

Нагадаємо, які ранні овочі та фрукти містять найбільше нітратів.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: