НОВИНИ

В Україні провалена підготовка до цьогорічного зернового сезону

12.08.2021 17:04
V-DNR-ustanovlenyi-minimalnyie-tsenyi-na-zerno-960x540-960x540

Новопризначений в.о. голови правління «Укрзалізниці» Олександр Камишін заявив, що підготовка до зернового сезону цьогоріч була провалена: виконано лише 15% ремонтів, готові до експлуатації лише 26% зерновозів. Про це він розповів в інтерв’ю Інтерфакс-Україна, пише agronews.ua.

За словами Олександра Камишіна, з 11,4 тисячі вагонів-зерновозів «Укрзалізниці» готові тільки 3 тисячі, а ще близько 2,7 тисячі – в сезонному резерві, «який вже пізно «піднімати», тому що сезон почався». 

Решта зерновозів не пройшли своєчасні ремонти: на 9 липня виконано тільки 15% запланованих ремонтів, а 85% провалено. Робочий парк в піковий сезон, зазначив він, – це 11,4 тис. зерновозів.

На жаль, але за пару місяців просто неможливо відремонтувати ні 3 тис. зерновозів, ні тим більше необхідні 6 тисячі», – підсумував Камишін.

Очільник УЗ додав, що компанія «не готова до зернового сезону не лише за вагонами, але і за локомотивами. Причому за локомотивами проблема виникла через те, що не були вчасно закуплені всі необхідні ходові запчастини для ремонтів».



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: