НОВИНИ

В Україні подорожчало дизельне пальне

06.10.2021 13:04
image

Коригування вартості палива, відповідно до постанови уряду про граничну торговельну націнку, спровокувало підняття ціна на бензин і дизель в роздрібних мережах АЗС. Про це інформує enkorr, пише  agronews.ua.

«В понеділок Мінекономіки оприлюднило нові розрахунки середньої вартості бензину і дизпального, від якої АЗС можуть встановлювати свою націнку. Розрахункова ціна для бензину зросла до 26,50 грн/л, для дизпального її підвищено до 23,23 грн/л, що спричинило здорожчання роздрідних цін пального», — йдеться в повідомленні.

Таким чином, з урахуванням граничних торговельних націнок максимальна ціна на «звичайний» бензин для його продажу через мережу АЗС не повинна перевищувати 31,50 грн/л, на «звичайне» дизпальне — 30,23 грн/л. Зокрема, на зміну граничних цін відреагувала мережа Shell.

 Компанія підняла ціну на всі види палива на 33-64 коп/л. У мережі UPG бензин здорожчав на 30 коп/л, а ДП — на 40 коп/л. Такі мережі як AMIC, SOCAR, «БРСМ-Нафта», «Укр-Петроль», «Катрал», Mango, Motto та ін. підняли ціни на паливо в межах 10-80 коп./л

Зміна роздрібних цін на бензини і дизельне пальне на АЗС з 4 по 5 жовтня, грн/л

Зміна роздрібних цін на бензини і дизельне пальне на АЗС з 4 по 5 жовтня, грн/л



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: