НОВИНИ

В Україні перевезення зернових опинилося під загрозою

07.09.2021 15:06
image

В “Укрзалізниці” спостерігається вже третя в 2021 році паливна криза. На складах залізничного перевізника залишилося трохи більше добового запасу дизельного палива. Про це повідомляє usm.media, пише agronews.ua.

За даними на 6 вересня на складах “Укрзалізниці” залишилося 965 тонн дизпалива при добовій нормі 779 тонн. При цьому за минулу добу, 5 вересня, в УЗ використовували всього 549 тонн ДТ, що на 239 тонн менше середньодобової норми.

На складах “Одеської залізниці”, яка безпосередньо забезпечує доставку вантажів (зокрема сезонних – зернових) в морські порти, запаси ДТ становить 150 тонн при добової потреби в 165 тонн. Про це USM повідомило джерело в УЗ.

За даними джерела USM, “в останні два тижні запаси палива на складах УЗ не перевищували 7-5 днів, але вже 6 вересня залишок дизельного палива на УЗ досяг критично низької позначки. “Львівська залізниця” вже зупинилася, всі інші дороги під загрозою зупинки сьогодні-завтра. Маневрова тяга не виходить з депо, рух на ділянках без електрифікації частково припинено або під загрозою зупинки. Зараз високий сезон у зерновиків, вся дизельна тяга, яка забезпечує вантажоперевезення, не виходить з депо”.

Нагадаємо, що Ціни на цукор та олію піднялися майже вдвічі.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: