ВАЖЛИВО

В Україні оголосили перший електронний аукціон на промисловий вилов риби

13.02.2023 13:07
Вилов риби

Державне агентство меліорації та рибного господарства України оголосило аукціони в системі Прозорро.Продажі з продажу прав на вилов риби та інших біоресурсів терміном до кінця поточного року.Переможці електронних аукціонів здобудуть права на вилов (промисел) наступних біоресурсів: Судак звичайний, Лящ, Тараня,  Сазан, Раки, Щука, Сом, Плоскирка, Піленгас, Атерина, В’юн, Білизна, Окунь, Бички, Краснопірка, Гамариди, Рибець звичайний, Кефалеві, Карась сріблястий;, Верховодка, Тюлька,  Рослиноїдні риби (білий, строкатий товстолоб та їхній гібрид, білий амур.

Придбання права на промисел дозволяє проводити вилов біоресурсів (промисел) в пониззі річки Дністер та Дністровськиому лимані, річки Дунай, Кременчуцькому водосховищі, Київському Водосховищі терміном до кінця 2023 року. Опис та посилання на деякі лоти:

???? Промисел – Право використання водних біоресурсів річка Дунай ДУН2min/

????Промисел – Право використання водних біоресурсів Частина Дніпровсько-Бузької гирлової системи в адміністративних межах Миколаївської області ДБЛМ1max/

???? Промисел – Право використання водних біоресурсів Пониззя річки Дністер та Дністровський лиман ПРД3max/

Загалом оголошено 44 електронних аукціони, на які можна подати заяви для участь в електронному аукціоні. Повний перелік аукціонів за посиланням.

Аукціони відбудуться в системі Прозорро.Продажі 17 та 20 лютого 2023 року.

Реєстрація на авторизованому майданчику для участі в аукціонах https://auction.org.ua/user/register

Торговельна система Прозорро.Продажі   є найбільшим в Україні Державним онлайн-сервісом з проведення закупівель та продажів як провідними державними, так і найбільшими комерційними компаніями України.

Компанія PUBLIC PROC – авторизований майданчик, який складається з команди провідних фахівців та здійснює професійну діяльність з надання послуг в сфері організації та проведення  електронних аукціонів за всіма напрямками в Державній  системі аукціонів  Прозорро.Продажі  

Співпраця з нами – це шаблон дій, який дозволить Вам за допомогою наших спеціалістів фахово та своєчасно підготувати документи та прийняти  участь в любому аукціоні який оголошено в системі Прозорро.Продажі самостійно або скориставшись допомогою наших фахівців, запропонувати ціну та стати Переможцем за лотом що Вас цікавить.

Працюємо 24/7 без перерви та вихідних, пакет документів для участі в аукціоні готуємо та надаємо учаснику –безкоштовно

З будь-яких питань звертайтесь за номером  0 800 339 627  або 066 292 5 399,  050 532  01 85, 068 420 42 10 (Viber/Telegramm), або відправляйте запит на е-mail: [email protected]



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: