Ціни впали майже на всі інгредієнти, що входять до складу червоного борщу, окрім цибулі. Про це повідомляє платформа EastFruit, пише agronews.ua.
Так, картопля за тиждень з 6 гривень за кг здешевашала до 4-5 грн/кг, капуста коштувала 7-9 грн/кг, а нині 6-8 грн/кг, буряк був по 8-9 грн/кг, тепер коштує 6-9 грн/кг, морква від 16-17 грн/кг впала у ціні до 13-17 грн/кг.
Натомість вартість цибулі та томатів навпаки зросла. Так, ріпчаста цибуля коштувала 20-26 грн/кг, а нині її ціна 23-26 грн/кг, а томати були по 30-60 грн/кг, а наразі коштують 40-60 грн/кг.