НОВИНИ

В Україні аграріїї просять збільшення держпідтримки

24.10.2021 12:02
7e0a0473d0c3853d5df0f39ce65e8cf5cfac6db9

Міністерство аграрної політики та продовольства отримало понад 50 пропозицій щодо нових напрямів держпідтримки аграріїв у 2022 році. Про це йшлося в ході обговорення проектів державної підтримки аграрної галузі на 2022 р. першим заступником міністра аграрної політики та продовольства України Тарасом Висоцьким з аграрними асоціаціями, пише  agronews.ua.

Участь у заході взяли представники міністерства, обласних державних адміністрацій, профільних асоціацій та об»єднань, уточнили в Мінагрополітики.

«У 2022 році усі діючі програми державної підтримки аграрного сектору будуть продовжені. Перед нами стоїть завдання підвищити ефективність використання бюджетних коштів для досягнення видимих економічних результатів. Тому дуже важливо почути пропозиції та бачення від асоціацій, від представників сільгосптоваровиробників, щоб разом обговорити та визначити найбільш оптимальні механізми підтримки на наступний рік», — зазначив Тарас Висоцький.

Так, під час зустрічі були розглянуті та обговорені ініціативи від громадськості, зокрема, щодо підтримки органічного виробництва, садівництва, тваринництва, здешевлення с/г техніки та обладнання, фермерства і дорадництва, здешевлення кредитів тощо. 

Планується, що зустрічі з аграрними асоціаціями для напрацювання спільного бачення щодо напрямів держпідтримки відбуватимуться на регулярній основі.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: